Συμμετοχή εκπαιδευτικών του σχολείου μας σε ημερίδα παρουσίασης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων- Ιούνιος 2016

21 Ιούν, 2016

Η παιδαγωγική ομάδα του Erasmus + του σχολείου μας, που έχει αναλάβει τον συντονιστικό ρόλο σε πρόγραμμα με θέμα «Μετανάστευση, ρατσισμός, άρση στερεοτύπων» συμμετείχε με εισήγηση σε ημερίδα παρουσίασης προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων σχ. έτους 2015-2016, την Τρίτη 21 Ιουνίου στον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις καθηγητές που έχουμε αναλάβει το πρόγραμμα, παρουσιάσαμε συνοπτικά με ψηφιακό τρόπο τα κριτήρια επιλεξιμότητας της πρότασής μας, τους βασικούς στόχους και τις προτεραιότητές μας, καθώς και τις μέχρι δράσεις και δραστηριότητες διάχυσης των αποτελεσμάτων μας. Επίσης, με ευσύνοπτο τρόπο αναφερθήκαμε στην πρώτη διακρατική συνάντηση που έγινε στην Κέρκυρα και στις δύο κινητικότητες που πραγματοποιήσαμε το σχολικό έτος 2015-16. Ελπίζουμε να βοηθήσαμε τους συναδέλφους μας και να τους μεταδώσαμε τον ενθουσιασμό μας!

Αυτή είναι η παρουσίασή μας

3rd GEL CORFU-present isar-gr

Η υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παραγωγή της παρούσας ιστοσελίδας δεν συνιστά αποδοχή του περιεχομένου, το οποίο αντανακλά τις απόψεις μόνον των δημιουργών, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που εμπεριέχονται σε αυτό